Woensdag 26 september is de Gelderse Sport Federatie te zien in het programma Gelderland Sport van Omroep Gelderland

Als onderdeel van de Nationale Sportweek bracht de GSF op donderdag 20 september, Dag van de Bedrijfssport, een bezoek aan Viattence in Vaassen. In samenwerking met mediapartner Omroep Gelderland werden opnames gemaakt van een tweetal activiteiten. Onder aanvoering van presentatrice Irene ten Voorde en in aanwezigheid van directeur Laurent de Vries van Viattence en ruim vijftien medewerkers kreeg een ieder een leuke ochtend voorgeschoteld.

Medewerkers van zorgbedrijf Viattence kregen allereerst een leerzame en leuke workshop Voeding van Ilse Wonink namens de GSF. Daarna was het tijd voor looptrainer Honoré Hoedt om de medewerkers mee naar buiten te nemen voor beweegoefeningen. Hiermee werd aangegeven dat bepaalde oefeningen onder werktijd eenvoudig uit te voeren zijn en de vitaliteit bevordert. De GSF heeft bij Viattence al enkele programma’s op het gebeid van vitaliteit mogen uitvoeren en heeft ook op dit moment een programma lopen bij het bedrijf dat waarde hecht aan dit thema.

Subsidie duurzame inzetbaarheid beschikbaar!
Meer weten over duurzame inzetbaarheid van werknemers? En wist je dat er binnenkort weer een esf subsidie beschikbaar is op dit gebied? Neem contact op met accountmanager Jordi Doornebosch, zie gegevens onderaan deze pagina.

Het programma Gelderland Sport is woensdag 26 september om 17.30 uur te zien bij Omroep Gelderland. Het programma wordt elk uur herhaald.

Jordi Doornebosch

Accountmanager & regioverbinder