Buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen laten met korte video’s de dagelijkse werkzaamheden binnen hun gemeente zien

De Gelderse Sport Federatie ondersteunt momenteel tien Gelderse gemeenten en ruim 30 buurtsportcoaches. Buurtsportcoaches richten zich op het maken van een verbinding tussen sport- en beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang en bedrijfsleven. Hoe ziet een week van een buurtsportcoach eruit? Ze laten het zelf zien!

In deze aflevering geeft Iris Buursink, buurtsportcoach in Ermelo, inzicht in haar diverse werkzaamheden. Van de cursus aangepast sporten voor buurtsportcoaches op Nationaal Sportcentrum Papendal tot aan Pietengym in de eerste week van december. En van fitnesslessen voor mensen met een beperking tot aan het beweegloket in Ermelo waar inwoners terecht kunnen voor vragen en begeleiding die gericht zijn op een gezondere leefstijl.

Op zoek naar een gekwalificeerde vakleerkracht?
Ben je op zoek naar een gekwalificeerde gymdocent maar wil je niemand in vaste dienst nemen? De GSF heeft vakleerkrachten gym beschikbaar voor korte of langere periode, in regulier en speciaal basisonderwijs. Als je wilt nemen wij het formele werkgeverschap van je organisatie over. Onze vakleerkrachten hebben veel ervaring en kunnen je leerlingen de juiste motorische vaardigheden leren. Zo ben je verzekerd van goede gymlessen terwijl de groepsleerkracht zich ergens anders op kan richten.

Lees meer over de mogelijkheden –> klik hier

 

Petra Schipper

Senior Projectcoordinator