Start Nationale Sportweek wordt in Renkum gecombineerd met opening van de buitenruimte van multifunctioneel centrum Doelum

Zaterdagmiddag werd de 15e editie van de Nationale Sportweek in Renkum om precies 13.00 uur officieel geopend. Dit werd op bijzondere wijze gevierd door de opening te combineren met de officiële opening van de buitenruimte van het prachtige, moderne multifunctionele centrum Doelum.

Wethouder Marinka Mulder (Onderwijs en kinderopvang, Jeugd(zorg), Sport, Gemeentelijk vastgoed, Financiën), heette de aanwezigen van harte welkom en kreeg van Jos Buijs, voorzitter van de beheersstichting Doelum, een mooi plakkaat overhandigd. Het centrum is zowel binnen als buiten volledig rookvrij. Na de overhandiging werd nog een beeld onthuld waarna het sportieve programma van start ging.

 

De wethouder stapte als eerste het korfbalveld op en pakte, samen met de buurtsportcoaches van het Sport- en Beweegteam Renkum, de bal om deel te nemen aan de korfbalclinic. Een mooie, sportieve openingsdag van de Nationale Sportweek in Renkum!