Tijdens de Nationale Sportweek 2019 is er een hele leuke challenge voor scholen, sportverenigingen én bedrijven

Sinds 2012 fungeert de GSF als ‘aanjager’ voor de Nationale Sportweek (NSW) in Gelderland. Gemeenten, sportverenigingen, scholen en inwoners worden enthousiast gemaakt en gestimuleerd om tijdens de NSW te sporten en te bewegen. In de loop der jaren is de Nationale Sportweek een bekend fenomeen geworden bij de Gelderse gemeenten met als hoogtepunt 52 deelnemende gemeenten in 2016.

De GSF werkt tijdens de NSW al enkele jaren samen met Jochem van Gelder om ludieke acties te organiseren. Voorgaande jaren was de actie ‘Fitste juf en meester van Gelderland’ een groot succes. Ook dit jaar hebben we weer een leuke, informatieve en actieve actie bedacht: ‘Koken met van Gelder’. Het provinciale thema Sport, Voeding & Gezondheid gaan we hiermee op een sportieve manier onder de aandacht brengen bij niet alleen scholen, maar ook bij sportverenigingen én bedrijven.

Challenge
Sportverenigingen, scholen & bedrijven krijgen de opdracht om te laten zien hoe zij met de elementen sport, voeding en gezondheid omgaan. Geef aan hoe gezond jouw kantine is of wat er volgens jou moet gebeuren om een gezonde kantine te krijgen. Oftewel:

Hoe gezond is de kantine op jouw school, bij jouw sportvereniging of binnen jouw bedrijf?

Win een kookworkshop!
Binnenkort komen wij met meer informatie hoe jij met jouw school, sportvereniging of bedrijf mee kunt doen en wat je moet doen om deze leuke, gezonde en vooral smakelijke kookworkshop met Jochem van Gelder te winnen!

Heb je een vraag over ‘Koken met Van Gelder’? Stuur een mail naar: nsw@geldersesportfederatie.nl.


De challenge ‘Koken met Van Gelder’ is onderdeel van de Nationale Sportweek 2019