KIEST U VOOR UW WERKNEMERS?

U wilt uw werknemers toch ook langer en productief aan het werk houden? En bent u er zich van bewust dat u hiervoor gebruik kunt maken van een subsidie? Het laatste tijdvak waarbinnen bedrijven en instellingen de Europese subsidie voor duurzame inzetbaarheid kunnen aanvragen nadert! Laat deze vitale kans niet aan uw bedrijf voorbij gaan!

!!LAATSTE KANS!!: Van 8 april 2019 t/m 12 april 2019 openstelling LAATSTE tijdvak.

Wist u dat?

• vitaliteit tot een gezonder brein en betere werkprestaties leidt?
  • elke euro die geïnvesteerd wordt in een gezonde leefstijl, drie euro aan ziektekosten bespaart?
  • Nederlanders het langst zitten van alle Europeanen?
  • aan de slag gaan met een vitaliteitsprogramma de sfeer op de werkvloer verbetert?

Hoe belangrijk zijn vitale werknemers voor u?
Met de subsidieaanvraag en onder professionele begeleiding krijgt u de uitgelezen mogelijkheid om de vitaliteit van uw medewerkers te onderzoeken. Fitte, vitale en gezonde medewerkers zijn van groot belang voor een goed presterend en succesvol bedrijf. De Gelderse Sport Federatie ondersteunt u graag bij het ontwikkelen en aanbieden van vitaliteitsprogramma’s. Ook bij de subsidieaanvraag helpen wij graag.

Ga voor fitte, vitale, energieke én tevreden medewerkers
Gezonde werknemers hebben meer plezier in hun werk en zijn productiever. Door gezondheid en werkvermogen te meten, voorkomen we bovendien dat werknemers langdurig gaan verzuimen. Ook brengen we in beeld hoe productief iemand is. Een win-winsituatie: de organisatie haalt betere resultaten én werknemers kunnen gezond hun pensioen halen. Toch is de invoering van een vitaliteitsbeleid nog niet voor elk bedrijf vanzelfsprekend. De wil is er vaak wel, maar hoe pak je het aan? Met onze professionele vitaliteitsprogramma’s bieden we advies en inspiratie om werknemers fit, vitaal en energiek te krijgen én te houden. Het project wordt uitgevoerd en begeleid door een professionele projectcoördinator van de GSF. We hebben jarenlange ervaring met de uitvoer van ESF-trajecten, hierdoor kunnen we ook jouw bedrijf goed begeleiden.

Totaalpakket of losse modules
Onze programma’s bestaan uit meerdere modules die wij als totaalpakket of losse modules kunnen aanbieden. Samen bekijken we welke modules we kunnen inzetten om van uw medewerkers VITALE werknemers te maken. U kiest de onderdelen die bij uw bedrijf passen en de Gelderse Sport Federatie voert ze voor u uit.

Professionele ondersteuning bij uw aanvraag
Tijdens eerdere subsidierondes hebben wij meerdere bedrijven mogen ondersteunen bij de aanvraag. Bij onder meer ICSadviseurs, Gemeente Zevenaar, Gemeente Lingewaard en Viattence is uitvoerig meegedacht over de daadwerkelijke invulling van de vitaliteitsplannen. Een vitaliteitsprogramma levert uw bedrijf veel op, zoals blijkt uit succesvolle programma’s die wij bij diverse bedrijven al hebben mogen uitvoeren.

Vraag eens naar uw mogelijkheden
Wilt u ook werken aan een gezonde leefstijl en vitaliteit van uw medewerkers? En wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van het ESF voor uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met Jordi Doornebosch.

Jordi Doornebosch

Accountmanager