Dinsdag 28 mei vindt bij CCW’16 een interactieve bijeenkomst plaats waar sportverenigingen, sportparken, gemeenten, provincie Gelderland en de Gelderse Sport Federatie in gesprek gaan om kennis en ervaring te delen

Sportverenigingen, sportparken en gemeenten die afgelopen jaren subsidie van de provincie Gelderland hebben ontvangen om zich te ontwikkelen tot open club dan wel vitaal sportpark of daar in ieder geval de eerste stappen in hebben gezet, zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst op dinsdag 28 mei.

Bij sportvereniging CCW’16 in Apeldoorn wordt de aftrap gegeven door Martine Wilmering (projectleider sport Gelderland Sport!) namens de provincie Gelderland. Vervolgens vinden er drie inspiratiesessies plaats: Joke Roeterdink, projectcoördinator van de Gelderse Sport Federatie, over het verkennen van kansen en mogelijkheden binnen het thema open club en vitale sportparken. Désirée Holstege praat namens Team:Fit Coach provincie Gelderland de genodigden bij over de gezonde sportkantine met een gezonde clubkas. Tot slot is het de beurt aan Peter Zoombelt (beleidsmedewerker sport gemeente Oldebroek) en Cees Veldman (adviseur). Zij hebben de krachten gebundeld in Oldebroek en geven inzicht in de doorontwikkeling van de buitensportaccommodatie.

Na de sessies wordt door de gastheer een rondleiding gegeven waarna het gezelschap richting Omnisport vertrekt voor de Nations League damesvolleybalwedstrijd Nederland – Brazilië.

OOK NAAR DE VOLLEYBAL NATIONS LEAGUE?
Klik op onderstaande afbeelding om tickets te bestellen voor de Volleybal Nations League.

9+1 Verenigingsactie
Voor clubs geldt dat ieder tiende kaartje gratis is (10 voor de prijs van 9). Een mooie reden om met je hele team naar Apeldoorn te komen!

Miranda Wassink

Projectcoordinator