Wegens de corona-maatregelen zijn wij thuis werkzaam, maar uiteraard gewoon bereikbaar.

Zoals u van ons gewend bent, doen wij er alles aan om onze service en dienstverlening ook in deze tijd te garanderen. Uit voorzorg voor onze medewerkers, hun naasten maar ook om onze bedrijfscontinuïteit te garanderen, hebben wij voor onze organisatie enkele maatregelen genomen. Uiteraard volgen wij de adviezen van de GGD en RIVM op. Graag informeren wij u.

Thuiswerken kantoorpersoneel
Onze medewerkers zijn sinds maandag 16 maart thuis werkzaam. Om u telefonisch te woord te staan, van goed advies te kunnen voorzien en projecten te behandelen, zijn alle medewerkers telefonisch tijdens kantooruren bereikbaar. Lukt het niet om persoonlijk contact te krijgen, laat een bericht achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Zijn er vragen over afspraken, projecten of activiteiten, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met de betreffende medewerker of via ons algemene e-mailadres. Direct in contact komen met onze medewerkers? Klik hier voor onze medewerkerspagina.

Klantbezoeken
Onze buitendienst is ook vanuit huis werkzaam. Eventuele klantbezoeken die tot 6 april met u gepland staan, worden door uw contactpersoon verplaatst naar een andere datum. Uiteraard kunt u telefonisch met elkaar overleggen en worden vragen direct in behandeling genomen.

Algemene e-mailadres: info@geldersesportfederatie.nl.