In onze interactieve workshop voeding leer je als werknemer wat een gezond eetpatroon is

Het ontwikkelen van een gezond eetpatroon is belangrijk voor medewerkers persoonlijk en voor een vitale organisatie. In de interactieve workshop voeding leren werknemers van onze voedingsconsulent wat een gezond eetpatroon is en geven we praktische handvatten. Wij maken deze voor elke organisatie op maat. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en wordt gehouden op de bedrijfslocatie. Desgewenst kunnen we de workshop afsluiten met een actieve (lunch)wandeling van ca. 45 minuten.

Invloed van voeding en vaker bewust kiezen
Onderwerpen die aan bod komen zijn: invloed van voeding op je lichaam, eetmomenten, de nieuwe Schijf van Vijf en je eigen voedingspatroon. De deelnemers kunnen ook vragen stellen aan de voedingsconsulent. Na de workshop weet iedereen gezonde producten te herkennen en zijn de deelnemers gemotiveerd om vaker bewuste keuzes te maken.

Lengte workshop: 1,5 uur

Aantal medewerkers
Er kunnen ongeveer 25 personen deelnemen aan een workshop; in overleg kan deze interactieve workshop passend gemaakt worden, afhankelijk van de bedrijfsgrootte.

Meer weten of wil je de workshop bewustwording en omgaan met stress volgen? Neem contact op met Miranda Wassink, zie contactgegevens onderaan de pagina.

Overzicht workshops
De workshop Voeding is één van de workshops die wij bieden:

Hieronder een greep uit de bedrijven die één of meer interactieve workshops bij de GSF hebben gevolgd:

 

Miranda Wassink

Projectcoordinator