Deze workshop bied je inzicht in de overgang én geeft je praktische tips om jouw slaapgedrag te verbeteren

Slaap is voor iedereen anders, maar voor elk mens belangrijk en zeker wanneer je ‘in de overgang’ zit. Met een goede nachtrust zit je vaak lekkerder in je vel, heb je meer energie en heb je bijvoorbeeld minder last van opvliegers.

Eigen invloed is groot

Je hebt zelf invloed op de effecten van de overgang door te kijken naar je eigen leefstijl, denk aan voeding, bewegen en stress. Met deze workshop ga je aan de hand van interactief aangeboden informatie aan de slag hoe jij jouw leefstijl op een praktische manier, daar waar nodig, kunt aanpassen. De persoonlijke benadering van de workshopleider maakt de workshop laagdrempelig om deel te nemen. De overgang kunnen we als vrouw niet omzeilen, maar we kunnen het ons wel wat makkelijker maken. Hoe mooi is dat!

Marjo, staffunctionaris Arbo & Preventie Driestroom:  ‘Dit is een erg waardevolle workshop, een echte aanrader voor vrouwen in de overgang’

Lengte workshop: 1,5uur

Aantal medewerkers
Er kunnen ongeveer 25 personen deelnemen aan een workshop; in overleg kan deze interactieve workshop passend gemaakt worden, afhankelijk van de bedrijfsgrootte.

Meer weten of wil je de workshop bewustwording en omgaan met stress volgen? Neem contact op met Miranda Wassink, zie contactgegevens onderaan de pagina.

Overzicht workshops
De workshop Slaap & Overgang is één van de workshops die wij bieden:

Miranda Wassink

Projectcoordinator