In deze interactieve workshop ga je aan de slag met het versterken van je lichaamshouding om meer balans te krijgen in je lichaam de gehele (werk) dag door

De gehele dag maak je gebruik van je lichaam. Je staat op, je wandelt of fietst naar je werk of auto en je gebruikt je spieren de gehele dag tijdens je werk of dagelijkse bezigheden. Zoals voor iedereen de dag er anders uit ziet, is het voor iedereen ook anders in welke mate de spieren meewerken tijdens deze dagelijkse bezigheden. We weten: hoe meer je je lichaam onderhoudt, des te gezonder het kan blijven. Onderhoud jij de spieren die je dagelijks gebruikt? Of ervaar je wel eens wat pijn of klachten in je lijf door het lange zitten of juist door het zware lichamelijke werk wat je doet?

Kom tijdens de workshop Pilates te weten hoe belangrijk het is om te blijven werken aan je balans, de spieren rondom je core (middenstuk van het lichaam) en het versterken van spieren die je lichaam stroomlijnen en vorm geven. Ervaar dat je je hele lichaam gebruikt tijdens de workshop en dat je met laagdrempelige kracht oefeningen je houdingsspieren kan versterken. Dit zorgt voor een sterke core waardoor je bijvoorbeeld voor langere tijd een betere houding kunt aannemen tijdens kantoorwerk. Niet alleen het lichaam maar ook de geest wordt getraind bij deze workshop. Je leert met volle aandacht bij elke beweging te zijn waardoor je je lichaam beter leert kennen.

Iedereen kan op eigen niveau deelnemen aan de workshop, met of zonder ervaring. Pilates is een veilige manier van bewegen omdat de oefeningen gecontroleerd worden opgebouwd. Ga naar huis met diverse handvatten om je dagelijkse bewegingen en je aandacht daarbij te versterken.

Lengte workshop: 1½ – 2 uur

Aantal medewerkers: er kunnen ongeveer 20-30 personen deelnemen aan een workshop; in overleg kan deze interactieve workshop passend gemaakt worden, afhankelijk van de bedrijfsgrootte.

Meer weten of wil je de workshop runningtherapie volgen? Neem contact op met Miranda Wassink, zie contactgegevens onderaan de pagina.

Overzicht workshops
De workshop Pilates is één van de workshops die wij bieden:

Miranda Wassink

Projectcoordinator