In onze interactieve workshop Mindfullness maak je kennis met en ervaar je op een laagdrempelige en nuchtere manier wat mindfulness is en voor je kan betekenen

Wie de feiten tot zich neemt, zal zich afvragen waarom er nog bedrijven zijn die géén Mindfulness aanbieden. Minder ziekteverzuim, stressbestendiger, meer aandacht voor het werk… En ook nog eens positieve effecten op het persoonlijk welzijn en het privé-leven. Het is bijna te mooi voor woorden en critici mompelen dat het een hype is. Maar de bewijzen dat ‘het helpt’ stapelen zich op indrukwekkende wijze op.

Marieke Abeling van Everyday mindfull: Mindfulness is ‘a way of life’. Je staat bewuster in het leven. Vriendelijker, zonder oordeel, alert op je neiging tot automatische reacties. Hierdoor maak je bewuste keuzes die je welzijn bevorderen.

Een snel groeiend aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat Mindfulness binnen bedrijven positieve effecten heeft op de gezondheid, op effectiviteit en op de houding van de werknemers. Apple, Google, Yahoo, Ebay, Unilever en de ANWB zijn slechts enkele voorbeelden van de vele bedrijven die Mindfulness inmiddels grootschalig aanbieden aan hun medewerkers. De werknemer wordt zich bewuster van zijn gevoelens, gedachten en handelingen. Ideaal voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Maar ook voor re-integratie waar Mindfulness bijdraagt aan een gezonde werkhervatting en een terugval kan voorkomen.

Lengte van de workshop: 1,5 uur

Maximaal aantal deelnemers: In overleg kan deze interactieve workshop passend gemaakt worden voor ieder bedrijf.

Meer weten of wil je de workshop bewustwording en omgaan met stress volgen? Neem contact op met Miranda Wassink, zie contactgegevens onderaan de pagina.

Overzicht workshops
De workshop Mindfullness is één van de workshops die wij bieden:

Miranda Wassink

Projectcoordinator