Kom in deze informatieve workshop achter de werking van stress in je hersenen en het effect op je lichaam en geest

Bewustzijn
Een beetje positieve spanning hebben we nodig in ons drukke leven. Het zorgt ervoor dat je alert wordt en beter kunt presteren. Stress is hierbij onze vriend, maar op welk moment is deze vorm van positieve stress in gevaar? Ben jij je bewust van dit moment?

Herkennen en gedragsverandering
Aan de hand van onze interactieve workshop kom je op verschillende manieren te weten welke signalen in jouw lijf op stress kunnen duiden, wat je zelf kunt doen om de signalen te herkennen en hoe je dit aan de hand van o.a. beweging om kunt buigen naar meer balans tussen lichaam en geest. Ga naar huis met tips en een tool om je stress de baas te worden.

Lengte workshop: 2 uur

Aantal medewerkers
Er kunnen ongeveer 25 personen deelnemen aan een workshop; in overleg kan deze interactieve workshop passend gemaakt worden, afhankelijk van de bedrijfsgrootte.

Yvonne, relatiemanager en balanscoach Driestroom
‘Door de afwisseling van luisteren, praktisch doen en het bekijken van filmpjes is de workshop heel informatief en worden veel thema’s rondom stress belicht’

Meer weten of wil je de workshop bewustwording en omgaan met stress volgen? Neem contact op met Miranda Wassink, zie contactgegevens onderaan de pagina.

Overzicht workshops
De workshop bewustwording en omgaan met stress is één van de workshops die wij bieden:

Hieronder een greep uit de bedrijven die één of meer interactieve workshops bij de GSF hebben gevolgd:

 

 

Miranda Wassink

Projectcoordinator