Een beweegprogramma voor jouw medewerkers

De GSF kan een beweegprogramma op maat samenstellen om jouw medewerkers op een laagdrempelige manier aan hun fitheid te laten werken. Daarmee bevorder je hun duurzame inzetbaarheid. Dit beweegprogramma is onderdeel van de aanpak ‘Vitale werknemer’, maar kun je ook los inzetten.

Breed pakket sportclinics
Ontdekken hoe lekker bewegen kan zijn, of een nieuwe sport proberen als je al actief bent op sportgebied? Dat kan met onze sportclinics. Van floorball tot hardlopen en van rolstoelbasketbal tot volleybal. Waar en wanneer de clinics plaatsvinden bepaal jij. Je kunt kiezen voor één sport, of juist voor een heel pakket aan beweegactiviteiten. We adviseren je daar graag bij. Ook een leuk idee: laat sportieve werknemers zelf een programma samenstellen om zo hun eigen collega’s te inspireren!

Fitste team-competitie
Wil je je hele organisatie in beweging brengen, dan is de competitie ‘Fitste team van…’ een interessante optie. Hierbij strijden verschillende teams van het bedrijf tegen elkaar met aan het eind een sportieve prijs voor het fitste team. Je kunt de competitie kort houden in één sportclinic, een complete sportdag organiseren of zelfs een sportprogramma van enkele weken opzetten. Met een onderlinge strijd is de betrokkenheid groter en worden deelnemers vaak fanatieker. We hebben bij verschillende organisaties een Fitste team-project opgezet en zetten die praktijkervaring graag in voor een competitie bij jouw bedrijf.

 

Jordi Doornebosch

Accountmanager & regioverbinder