Wat doe jij tijdens de Nationale Sportweek?

Van 15 tot en met 29 september is het feest! Dan organiseren we voor de 15e keer de Nationale Sportweek in Gelderland. Tijdens deze twee weken staat Gelderland in het teken van heel veel sport- en beweegplezier.
Wat doe jij tijdens de Nationale Sportweek?

Wij willen graag dat iedere Gelderlander zelf kan ervaren hoe leuk sporten en bewegen is. Van jong tot oud en van beginner tot ervaren sporter. Daarvoor vragen we alle sportverenigingen, sportclubs, buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en sportaanbieders om in die periode hun deuren open te zetten voor een demonstratie, clinic, kennismakingsles of openbare training. Doe je mee?

Thema's
Dit jaar staan de volgende thema's centraal tijdens de Nationale Sportweek in Gelderland:

Aangepast sporten: 2018 is uitgeroepen tot het Gelders Jaar van Aangepast sporten.
Sportieve leefomgeving: alle vormen van sporten en bewegen in de Gelderse natuur of in je eigen woonwijk
Open club: de sportvereniging is een ontmoetingsplek voor leden en buurtbewoners en staat open voor anderen

En uiteraard gaan we weer op zoek naar de Fitste juf en meester van Gelderland!

Organiseer je een spectaculaire opening, prominente activiteit, uitdagende challenge of een andere leuke activiteit die het vermelden waard is? Laat het ons weten! Mail je activiteit naar info@geldersesportfederatie.nl of gebruik op social media de hashtag #nsw18gld.

Aanmelden nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent de Nationale Sportweek en de Gelderse Sport Federatie? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

NSW logo