Stemmen op Gelderse sportploeg van het jaar

Welk team wordt tijdens het Gelders Sportgala 2015 uitgeroepen tot Gelderse Sportploeg 2015? Stemmen op het heren-1 team van Coolen Alterno (volleybal), de dames 1 van Lekdetec.nl Batouwe (basketbal) of de voetballers van NEC Nijmegen kan nu.
Stemmen op Gelderse sportploeg van het jaar

Stem direct op uw favoriete sportploeg

Gelderse sportploegen presteerden weer goed het afgelopen jaar. Drie teams sprongen er volgens de jury van het Gelders Sportgala 2015 uit. Uw stem bepaalt welk team er op dinsdag 8 december tijdens het Gelders Sportgala in Apeldoorn met de prijs voor Gelderse Sportploeg van het jaar vandoor gaat.

Worden het de volleyballers, basketbalsters of de voetballers?

Lekdetec.nl Batouwe dames 1

De dames van Lekdetec.nl 1 (Batouwe, uit Bemmel) presteerden het het afgelopen seizoen om de play-offs (best of 7) met 4-3 te winnen, na een 3-0 achterstand. Ongekend spannend was het, maar het team werd Nederlands kampioen. Een topjaar!

Coolen Alterno heren 1

De Apeldoornse volleyballers van Coolen Alterno lieten duidelijk van zich spreken het afgelopen seizoen. Het team werd met overmacht kampioen in de Topdivisie. Dit seizoen komen de Apeldoorners daarom  uit in de Eredivisie.

NEC Nijmegen

Ook gepromoveerd naar de Eredivisie is voetbalclub NEC Nijmegen. Na één seizoen Jupiler League zijn de mannen van trainer Ernst Faber weer op het hoogste niveau te bewonderen. En ook dat gaat tot nu toe uitstekend, met een voorlopig zesde plaats in de rangschikking.

Stem hier op uw favoriete sportploeg