Regionaal werkbezoek: 'Aangepast sporten'

Op 3 plekken in Gelderland word in week 41 (10 t/m 14 oktober) een werkbezoek georganiseerd met het thema: Aangepast sporten.
Regionaal werkbezoek: 'Aangepast sporten'

Aangepast sporten is er voor iedereen met een beperking, waarbij het kan gaan om een lichamelijke, verstandelijke, auditieve, visuele, chronische beperking, ADHD of stoornis binnen het autismespectrum. Helaas zijn er veel mensen met een beperking die niet aan sport doen, maar dit wel zouden willen. Het aangepast sporten laat zich niet beperken door een beperking.

Regio’s:

Nijmegen

Rivierenland

FoodValley

Tijdens dit ‘kijkje in de keuken’ bij een regionale collega kunt u zien hoe daar een aangepast sportaanbod word georganiseerd en heeft u tijd om vragen te stellen aan de contactpersoon ter plaatsen. Verder is er de mogelijkheid voor uitwisseling met andere collega’s CF/BSC.

Duur: 1,5 uur. Tijd van 15.30-17.00 uur (onder voorbehoud afhankelijk van de locaties)

Data: 10 t/m 14 oktober 2016

Locaties: adressen.

  1. Brede Zorgschool de Cambier / Marga Klompéstraat 2/ 4003 ZR TIEL
  2. Danny Fluit combinatiefunctionaris aangepast sporten in gemeente Barneveld. Aanbod met rolstoelbasketbal voor jongeren.
  3. Kevin combinatiefunctionaris aangepast sporten bij sportservice Nijmegen

Talita  kombuis school  (school voor lln met gedragsproblemen) en is betrokken bij s (c)ool sporten waar Stichting de Koprol aan mee doet.

Martinus van Beek school – intake met leerlingen die niet aan sporten/bewegen doen, worden aan de hand meegenomen naar de vereniging. Combinatie met Uniek sporten.

Kosten:

Kom in sportkleding, want we laten u de aangepaste sportactiviteit graag ervaren.

Vol is vol: om voor deze doelgroep te voorkomen dat er een te grote groep aanhaakt hebben we een maximaal ingesteld van 15 inschrijvingen.

Inschrijven kan via: www.geldersesportfederatie.nl