Volg de opleiding Beweegconsulent (LSR)

Wil jij als voedingsconsulent niet alleen voedingsbegeleiding geven, maar ook meer bewegen met cliënten? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Beweegconsulent (LSR), de eerste NSA-opleiding die door de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland wordt geaccrediteerd.
Volg de opleiding Beweegconsulent (LSR)

De opleiding is speciaal op maat geschreven voor de doelgroep voedingsconsulenten, die werkt met cliënten die hun leefstijl willen aanpassen naar een gezonde eet- en beweegpatroon. Vanuit de Gelderse Sport Federatie is bewegingsconsulent Ilse Wonink de aangewezen docente van de opleiding. Zij is tevens BGN-gewichtsconsulente met de sportspecialisatie ‘Sport en Voeding’.

Geaccrediteerde opleiding
De opleiding is ontwikkeld door de Nederlandse Sport Alliantie en gecertificeerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, de BGN, heeft de opleiding geaccrediteerd met 14 BGN-punten.

Plezier in bewegen is een belangrijk aspect om uw cliënten in beweging te krijgen en te houden. Na het volgen van deze opleiding hoeft u uw cliënten niet naar een georganiseerde sportclub of de sportschool te sturen. U gaat zelf met uw cliënten aan de slag!

Kijk op de website van Kosmeoo Health voor meer informatie over deze opleiding, de lesduur en eventuele tegemoetkoming van de opleidingskosten. Klik HIER.