Inspiratiesessie - 'Slim! Een derde uur gym'

Namens het ministerie van OC&W nodigen wij u uit deel te nemen aan onze provinciale inspiratiesessie 'Slim! Een derde uur gym' op donderdag 26 mei. Komt u ook inspiratie opdoen?
Inspiratiesessie - 'Slim! Een derde uur gym'

Door te bewegen blijven kinderen fit, zitten ze doorgaans beter in hun vel en verbeteren de schoolprestaties. Het is dus belangrijk dat een kind opgroeit in een omgeving waarin bewegen gestimuleerd wordt, zowel thuis als op straat als ook op school. Wat zijn mogelijke effectieve oplossingen voor meer dagelijkse beweegmomenten op en rondom de basisschool? Is dat een derde gymuur? Of zijn er betere opties?

Namens het ministerie van OC&W nodigen wij u uit deel te nemen aan onze provinciale inspiratiesessie 'Slim! Een derde uur gym' op donderdag 26 mei. komt u ook inspiratie opdoen? Wij kunnen rekenen op de medewerking van NOC*NSF, VSG, PO-Raad, Jongeren Op Gezond Gewicht, Jeugdsportfonds, Gezonde School en KVLO. Praat en denk mee met schooldirecteuren, beleidsmedewerkers sport en onderwijs van gemeenten, buurtsportcoaches en andere betrokkenen. De tien krachtigste oplossingen of kansen bieden wij aan het ministerie van OC&W aan.

Meedoen is gratis. Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 mei.  

Locatie: HAN Pabo, Ruitenberglaan 27, Arnhem

U heeft de keuze uit 8 thema's. Geef bij het aanmelden uw twee voorkeuren aan. Wij doen ons best om iedereen bij het thema van zijn/haar keuze in te delen.

Meer informatie en aanmelden