Inschrijven Fitste Organisatie van Gelderland

Gaat uw organisatie ook tien weken aan de slag met gezondheid? Van september tot december 2016 houdt de Gelderse Sport Federatie weer de competitie ‘Fitste Organisatie van Gelderland’. De inschrijving is geopend!
Inschrijven Fitste Organisatie van Gelderland

De competitie 'Fitste Organisatie van Gelderland’ is bedoeld om zowel bij werknemers als werkgevers de bewustwording rond het belang van een gezonde leefstijl (‘vitaliteit’) te bevorderen. Zo draagt een gezonde leefstijl bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Door deelname aan de competitie kunnen uw werknemers op een uitdagende wijze ervaren wat een gezonde leefstijl voor hen oplevert.

• Leefstijlonderzoek onder de deelnemers
  • Deelname aan twee individuele health checks voor de teamleden (0- én 1-meting)
  • Health check 1 bestaat uit: Cholesterol, glucose, bloeddruk, lengte, conditie, longfunctie, knijpkracht, vetpercentage, gewicht, BMI
  • Overzichtsrapportage per deelnemer
  • Een leefstijlcoach bezoekt uw bedrijf en biedt begeleiding aan de deelnemers
  • Toolkit met ondersteunende promotiematerialen
  • Finale-avond
  • Prijs voor het winnende team

Bij de start van de competitie wordt een fittest afgenomen. Na 10 weken wordt nog eens een verkorte fittest afgenomen. Het team met de meeste gezondheidswinst wint. Het sportprogramma gedurende de 10 weken kunt u geheel naar eigen inzicht invullen. Optioneel kan de Gelderse Sport Federatie sportclinics voor u organiseren of workshops verzorgen over bijvoorbeeld gezonde leefstijl.

De kosten bedragen nu 1.750 euro per deelnemend team (max. 10 personen). Dat is slechts 175 euro per persoon.

Meer weten?