GSF zoekt ‘fietste’ juf en meester van Gelderland

In aanloop naar de start van de Giro d’Italia zoekt de Gelderse Sport Federatie de ‘fietste’ juf en meester van Gelderland. Leerkrachten kunnen punten verdienen door zo langzaam mogelijk, zittend op de fiets van punt a naar b te fietsen over een afstand van tien meter.
GSF zoekt ‘fietste’ juf en meester van Gelderland

Alle Gelderse basisscholen hebben per e-mail informatie over de deelname ontvangen en worden opgeroepen om mee te doen. Via de website heelgelderlandfietst.nl kunnen ze hun score doorgeven. De winnende juf en meester verdienen een megabeker, die op school feestelijk wordt uitgereikt door presentator Jochem van Gelder. Uiteraard is er ook voor de hele school een sportieve prijs.

Jochem van Gelder

Deelnemen Meedoen is eenvoudig en kost weinig tijd voor de scholen. De poging kan bijvoorbeeld heel goed tijdens een pauze gedaan worden. Op www.heelgelderlandfietst.nl wordt exact uitgelegd hoe alle werkt. De score indienen kan tot uiterlijk woensdag 20 april 15.00 uur.

Bonuspunten Behendigheid is leuk, maar misschien fietst een juf of meester wel elke dag kilometers naar het werk, of maakt hij of zij lange toertochten in zijn of haar vrije tijd. Elk goed verhaal dat van toepassing is op de betreffende leerkracht en met fietsen te maken heeft, verdient bonuspunten. Ook fietsfoto’s of –video’s van de school leveren extra punten op.

Heel Gelderland Fietst Als officiele side-event partner van Giro Gelderland leeft de Gelderse Sport Federatie met verschillende acties toe naar de start van de Giro d’Italia op 6,7 en 8 mei. Op www.heelgelderlandfietst.nl is meer informatie te vinden.