GSF maakt cursus op maat voor Kosmeoo Health

Kosmeoo Health, opleidingsspecialist op het gebied van voeding en gezonde leefstijl, is van start met de nieuwe opleiding ‘leider sportieve recreatie’. Deze cursus is op maat samengesteld door de GSF en helpt professionals zoals voedingsconsulenten en leefstijlcoaches om gezond bewegen te onderwijzen.
GSF maakt cursus op maat voor Kosmeoo Health

 

Bewegings- en voedingconsulent Ilse Wonink van de GSF stelde de cursus samen en gaat deze ook geven. “In deze nieuwe opleiding binnen Kosmeoo Health is er naast aandacht voor gezonde voeding ook veel aandacht voor bewegen. In plaats van het doorverwijzen naar een sportschool gaan de cursisten zelf met beweegactiviteiten voor hun cliënten aan de slag. Het uitgangspunt is dat plezier in bewegen een belangrijk aspect is om te blijven bewegen.” 

Samenstellen opleidingen op maat
De GSF heeft veel kennis op het gebied van sport, voeding en gezonde leefstijl. Het samenstellen van opleidingen op maat kan voor diverse opdrachtgevers. Zo doen wij dat voor het bedrijfsleven of bijvoorbeeld voor kinderopvangorganisaties, maar ook voor andere organisaties waar een gezonde leefstijl belangrijk is. Meer weten? Stuur ons een mail! ilse.wonink@geldersesportfederatie.nl