Edwin Sommers actiefste zorgbegeleider

Edwin Sommers, van Pluryn locatie Kemnade is uitgeroepen tot Actiefste Zorgbegeleider van Gelderland.
Edwin Sommers actiefste zorgbegeleider

 

Tijdens de Nationale Sportweek zochten de Gelderse Sport Federatie (GSF) en het sportloket Uniek Sporten uit wie de titel verdiende. Cliënten, ouders en collega's konden kandidaten nomineren. Edwin Sommers werd drie keer genomineerd. Zijn collega's hadden lovende woorden voor hem: „Hij komt vaak op de fiets naar het werk, 30 kilometer, en stimuleert cliënten om te gaan fietsen en andere sporten te doen. Hij is erg inspirerend en met name door het sporten zien we een afname in probleemgedrag. Edwin is ook altijd te vinden bij verschillende sportevenementen van Pluryn zoals bijvoorbeeld 'De omloop van Pluryn'."

Prijs

Edwin wint voor zijn locatie en sport- en spelpakket. Wij wensen hem, zijn collega's en cliënten nog veel sportplezier toe.

Sportweek 

‘Ik neem je mee’ was het thema van de Nationale Sportweek 2016 en daartoe zijn ook begeleiders in de zorg in staat. Zij kunnen hun cliënten op sleeptouw om meer en vaker in beweging te komen; iets waar de GSF en het sportloket Uniek Sporten zich in Gelderland al jaren voor inzetten. Ook, en in sommige gevallen vooral, mensen met een beperking hebben baat bij voldoende beweging. De begeleiders die dit mogelijk maken zijn onmisbaar en maakten daarom tijdens de sportweek kans op een prijs.