Collega Rudolf tweede bij Buurtsportcoach van het Jaar

Collega Rudolf Huberts is tijdens de verkiezing van Buurtsportcoach van het Jaar tweede geworden. Wij zijn trots!
Collega Rudolf tweede bij Buurtsportcoach van het Jaar

 

De coördinator van Goed Bezig Oldebroek, was genomineerd voor de landelijke Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2016.

Hij werd winnaar van de regionale voorronde en vertegenwoordigde daarmee de provinciale sportorganisaties van Overijssel, Gelderland en Flevoland. Goed Bezig Oldebroek richt zich op een gezonde leefstijl onder jongeren.

Rudolf Huberts                                                                                                            

Rudolf is coördinator van een team combinatiefunctionarissen waarmee hij de gezonde keuze makkelijker probeert te maken binnen scholen, bij verenigingen en in de buurt. Een combinatiefunctionaris werkt in een gemeente aan een betere samenwerking tussen organisaties in de sectoren sport-onderwijs of cultuur-onderwijs. Volgens de jury houdt hij zich bezig met thema’s als kwaliteit en zichtbaarheid. Bijvoorbeeld door het vaststellen van de kernwaarden van zijn team en monitoring van het sportaanbod in de gemeente. Ook communiceert hij over Goed Bezig Oldebroek en hun resultaten. Daarnaast zoekt hij afstemming met andere gemeenten op het gebied van sportactiviteiten.

Meer weten over combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches?

Klik hier