Collega Rudolf Huberts genomineerd voor CF'er van het jaar

Onze collega Rudolf Huberts is genomineerd voor Buurtsportcoach van het Jaar. Donderdag 16 juni weten we of hij gewonnen heeft. We duimen.
Collega Rudolf Huberts genomineerd voor CF'er van het jaar

 

Voor de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2016 zijn uit de aanmeldingen in de regionale voorronde vier genomineerden geselecteerd. De vier regionale winnaars zijn: Jack Kamminga (Noord), Lisanne Huijzendveld (West), Rudolf Huberts (Oost) en Willy de Nooijer (Zuid). Tijdens de nationale Buurtsportcoachdag op 16 juni in Utrecht bepaalt het publiek wie de winnaar is.

Rudolf

Rudolf Huberts is gekozen als winnaar van regio Oost, omdat zijn unieke werkwijze in Oldebroek een voorbeeld is voor anderen. Rudolf is coördinator van een team combinatiefunctionarissen die hij allemaal op hun kracht weet in te zetten. Hij is bewust bezig met belangrijke thema’s zoals kwaliteit en zichtbaarheid. Bijvoorbeeld door het vaststellen van de kernwaarden van zijn team, goede monitoring van activiteiten en brede communicatie over ‘Goed Bezig Oldebroek’ en hun concrete resultaten. Daarnaast zoekt en vindt Rudolf afstemming met andere gemeenten en is hij bezig met (financiële) borging van de activiteiten.

Regionale voorronde Dit jaar is er voor de eerste keer een regionale voorronde georganiseerd voor de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2016. De provinciale sportorganisaties hebben aan de hand van vastgestelde criteria in hun eigen regio een winnaar gekozen en hun keuze beargumenteerd. Van alle vier de regionale winnaars wordt een filmpje gemaakt. Deze filmpjes worden vertoond op de Buurtsportcoachdag 16 juni.