Bedrijfsleven Nijkerk gaat voor vitaal

Vitale werknemers zijn energiek, goed inzetbaar en over het algemeen minder ziek. Dat was dinsdag 8 december een belangrijke boodschap tijdens de bijeenkomst 'Vitaal op de werkvloer' in Nijkerk.
Bedrijfsleven Nijkerk gaat voor vitaal

Nijkerk Sportief en Gezond, Positief Nijkerk, Gelderse Sport Federatie (GSF) en Bedrijvenkring Hoevelaken/Nijkerk organiseerden de bijeenkomst samen.

Namens de GSF verlootte Miranda Wassink (Gelderse Sport Federatie) drie workshops vitaliteit. De winnaars waren woonzorgcentrum De Pol, Amaris Arkemheen en Kenneth Smith Training. Deze organisaties kunnen kiezen tussen een workshop over voeding of gezonde leefstijl met daarin een (lunch)wandeling of een loopclinic.

Lees meer over de workshops

Na afloop van deze ontbijtsessie gaven de bedrijven aan dat ze vitaliteit op de agenda zetten of laten staan en aan de slag gaan met dit thema. Dit met ondersteuning van Nijkerk Sportief en Gezond, Positief Nijkerk en Gelderse Sport Federatie.

Lees uitgebreid verslag