Cursus B-Fit coach 4-12

Om onze kennis over een actieve en gezonde leefstijl door te geven hebben we de cursus B-Fit coach ontwikkeld. De cursus word op aanvraag op locatie verzorgd.

Cursus B-FitWat

B-Fit coach is een cursus voor professionals, zoals combinatiefunctionarissen of groepsleerkrachten (met gymbevoegdheid), die een actievere en gezondere leefstijl willen creëren op scholen. In de cursus B-Fit coach leren cursisten van ervaringsdeskundigen hoe het effectieve gezondheidsprogramma werkt. Na het volgen van de cursus is de professional in staat om de beweeg- én voedingsinterventies zelfstandig op te zetten, uit te voeren en te implementeren op een basisschool. De dagelijkse praktijk rondom de uitvoering van het leefstijlprogramma staat gedurende de gehele cursus centraal.

DIRECT AANMELDEN

 

Waarom?

Een B-Fit coach heeft een coördinerende en ondersteunende functie voor een school. Dit helpt om de tijdsinvestering voor leerkrachten te beperken. Om het volledige programma uit te voeren, is de B-Fit coach meerdere jaren op de school actief. De B-Fit coach zorgt er samen met de school voor dat succesvolle interventies worden ingebed in het schoolbeleid.

Voor wie?

De cursus is voor professionals die de mogelijkheid hebben een basisschool te begeleiden en te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van het B-Fit programma. Bijvoorbeeld:

  • Combinatiefunctionarissen
  • Sportconsulenten
  • Vakleerkrachten bewegingsonderwijs
  • Buurtsportcoach

HBO werk- en denkniveau of minimaal vijf jaar relevante werkervaring op MBO-niveau en affiniteit met sport, bewegen, onderwijs en gezondheid is een vereiste. Lesgeefbevoegdheid is een pré.

Waar?

Het verzorgen van de cursus op een locatie van uw keuze is mogelijk vanaf 8 personen. De eerstvolgende open cursus zal in september 2018 worden verzorgd in Wijchen.

Wanneer?

Op aanvraag. Open inschrijving september 2018.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen 2300 euro excl. btw. Hierbij is een lunch tijdens alle vier de cursusdagen en toegang tot alle documenten, waaronder ruim 50 spelkaarten, inbegrepen.

Het is ook mogelijk om enkele modules van de cursus te volgen.

Kosten cursus op locatie afhankelijk van het aantal deelnemers.